Tuesday, December 14, 2010

Jalan2 bersama kazen2..hohoho

Post ni sepatutnya dulu dr yang lain2 sebabbb..cerita ni masa suami aku pergi berkursus di Kuala Lumpur pada 23-25hb November bulan lepas..Kata org sambil menyelam minum air la kan...so nak dijadikan cerita..kazen aku iaitu Abglong mengajak kami untuk berjalan-jalan diwangsa walk..kira2 sampai wangsa walk tu dlm kul 10.30mlm huhu..dah nak tutup kedai daa..tp nasib baik kak pupu aku tu sempat beli hot n roll yang di idam2kan..kiranya pergi tu semua nye seponser by..huhu..aku kira ikutje..udah la diorg bwk..diorg belanja mkn plak..mudah2an murah rezeki abglong,kaklili n kaklang..hihih...Tp Hot N Roll tu mmg sedap bangatttt....nanti nak ajak hubby jalan sana lagilah..hahaha..ok pas tgk kedai semua dah nak tutup..jadi kami pun tukar plan untuk cari kedai mkn sekitar luar kompleks je..restoren yang menjadi pilihan ialah ayam penyet..pelik bunyinyakan(untuk org yang baru dengarla) tp ia sebenarnya masakan indonesia yang berasal dari Padang..huhu..begitulah yang aku faham..sedap jugakla..tp aku dan suami x berapa biasa la mkn ayam penyet ni..so aku order bakso je..hahaha..sedapnye..
Lepas makan..kami pergi pulak ke "upTown"..x pernah langsung aku tahu akan tempat ini..rupanya mcm kat kelantan juga yg wakaf che yeh tu..ade jual2..tp aku ni..rimas kalau sesak2 udah le panaskan..tp kerana kazen aku punya pasal..sanggup aku redah..hahaha..hai bila leh g lagik ea..begitulah seronok nya yang aku rasakan..gambar dibawah ni sila2 jamu mata ye..hak3
Ok sudah sampai

Ntah gaye apela yg memasing buat..ahhaha

Lepas mkn semua sibuk borak..hahah

2 comments:

esa said...

Liza..kalau kat johor ni, uptown tu lebih kurang macam pasar borong pandan je.

IzaRizaL said...

yeke..yang diorg sebut pasar karat tu kah?kat mana ye?

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment