Tuesday, December 14, 2010

Our 3rd Anniversary......

Tepat jam 12.00am td..maka genaplah 3 tahun usia perkahwinan kami..pejam celik..pejam celik..sekejapje dah 3tahun kan..byk pahit dan manis kami lalui sepanjang perkahwinan kami..biasala lidah pun lagikan tergigit..gaduh cikit2 tu lumrah la kan..tp byk yang manis la pada aku..Syukur kehadrat ilahi kerana masih bg peluang kepada suami aku untuk bersama-sama aku lagi..perjalanan kami masih jauh..byk fasa2 yang kani kena harungi..dalam hidup kami..apa saja kami mohon..hampir 80% mmg Allah makbulkan.lagi 30% belum makbul lagi..hahaha..(nak banyak duit,nak gaji besar dan nak anak).walaupun adekalanya lambat..tp satuje yang belum termakbul iaitu cahaya mata..
Penat la org dok tanya-tanya..tp itu bukan kuasa kami..kami tak berdaya melawan takdirnya..mungkin ade hikmah semua nya ni kan..xpe..kami akan terus sabar dan sabar dan sabar kerana kami yakin sesungguh nya..Allah ade perancangan yang baik untuk kami..insyaAllah amin..so..hubby kata nak belanja makan..tak taula kat mana..kami bukan la celebrate grand2 sebb tu semua membazir..cukuplah bersederhana je..janji sambut..itupun aku dah syukur sesgt..kalau org lain jgn kan nak g celebrate..nak wish pun x ingat..betulkan?Doakan kebahgiaan kami dan doakan mudah2 an kami beroleh cahaya mata yg menjadi idaman setiap pasangan..amin...sayang kamu semua. termasuk yg x jadi follower tp terbaca artikel ni..thanks..

4 comments:

esa said...

selamat ulang tahun perkahwinan buat liza&rizal. semoga Allah mengkabulkan hajat2 hamba2Nya.

IzaRizaL said...

Terima kasih esa...amin...

ICAZIESYIRA said...

happy anniversary darling..
yang dah dapat, bersyukur
yang belum dapat, berusaha
insyaallah,
akk doakan semuanya termakbul
lambat dan cepat je
:D

IzaRizaL said...

Tq kakak....aminn

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment